CANIM ARKADAŞIM BENİMLE OYNAR MISIN?

MAARİFİN YÜZ AKI PROJESİ ETKİNLİKLERİMİZ

Sosyal sorumluluk faaliyetimizin adı ‘Canım Arkadaşım Benimle Oynar mısın?’ dır.

Projemizin amacı çocuklarımızdaki temel değerlerden olan paylaşma,yardımlaşma ve destek olma bilincinin vb. değerlerinin olumlu yönde pekiştirmektir.Projenin yöntemi olarak aile ve çevre desteği alınmıştır.Hedef kitlesi kırsal kesimde yaşayan ve okula devam eden çocuklardır.Projenin gerekçesi çocukların çevresinde bulunan akranlarına karşı farkındalık sağlamak.

Projemizin süreci:Faaliyetle ilgili öğretmenlerle toplantı yapıldı ve proje hakkında bilgi verildi.Projenin süreç içerisindeki tarihleri belirlendi.Öğrencilere ve velilere proje hakkında bilgi verildi.Oyuncaklar okulda toplandı.Dağıtım için gruplama yapıldı.Kırsalda belirlenen okula oyuncaklar iletildi.Projenin çıktıları kapsamında değerler eğitimi kazanımı olan yardımlaşma ve paylaşma değerleri çocuklara kazandırıldı. Yaygın etkileri olarak aile-çocuk-okul işbirliği ile grupla çalışma gerçekleşmiştir.

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024

Etiketler :karacabeymem,